19-årig mand sigtet for røveri
Torsdag aften klokken 20.22 modtog politiet en anmeldelse om, at personalet i Rema1000 på Nordensvej i Nykøbing havde tilbageholdt en butikstyv, som gjorde kraftigt modstand.

Det viste sig at være en 19-årig mand fra Vordingborg, som havde været inde i forretningen, og som havde stjålet en flaske vin og forskellige kødvarer. Han blev standset af en medarbejder efter kasselinjen, men stak af i løb mod nord ad Gaabensevej. Her blev han dog indhentet af medarbejdere fra Rema 1000 og to kunder, der var fulgt efter i bil. Den 19-årige skubbede og slog om sig, men blev altså tilbageholdt, indtil politiet ankom til stedet og anholdt den 19-årige.

Han blev sigtet for røveri og taget med til politistationen i Nykøbing F., hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen godt tre timer senere.

123456789

Skriv et svar