19-årig mand sigtet for røveri
Torsdag aften klokken 20.22 modtog politiet en anmeldelse om, at personalet i Rema1000 på Nordensvej i Nykøbing havde tilbageholdt en butikstyv, som gjorde kraftigt modstand.

Det viste sig at være en 19-årig mand fra Vordingborg, som havde været inde i forretningen, og som havde stjålet en flaske vin og forskellige kødvarer. Han blev standset af en medarbejder efter kasselinjen, men stak af i løb mod nord ad Gaabensevej. Her blev han dog indhentet af medarbejdere fra Rema 1000 og to kunder, der var fulgt efter i bil. Den 19-årige skubbede og slog om sig, men blev altså tilbageholdt, indtil politiet ankom til stedet og anholdt den 19-årige.

Han blev sigtet for røveri og taget med til politistationen i Nykøbing F., hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen godt tre timer senere.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.