‘Restaurantør’ var tricktyv

Det er muligvis den samme kvinde, som står bag to tricktyverier i Brøndby fredag eftermiddag.

Det første fandt sted klokken 14.36 hos en 81-årig dame i dennes hjem på Falkemosen i Brøndby.

En kvinde ringede på døren hos den 81-årige for at få damen til at smage på noget mad under påskud om, at hun var ved at åbne en ny restaurant. Da kvinden var gået, opdagede damen, at hendes taske var flyttet fra entréen til stuen, og at der manglede kontanter i hendes pung.

Kvinden beskrives som:
Kvinde med anden etnisk baggrund end dansk, 30-40 år og var iført en mørk frakke.

Bad ældre mand smage på kylling
Klokken 15 modtog politiet så en ny anmeldelse, denne gang fra en 83-årig mand, som fortalte, at han netop havde været udsat for tricktyveri på Ved Østerbjerg i Brøndby.

Tyveriet startede, da en kvinde ringede på mandens dør, trådte inden for og fortalte manden, at han skulle smage noget kylling, hun havde lavet. Kvinden talte til manden som om, de kendte hinanden, men manden havde aldrig set kvinden før. Lige pludseligt var kvinde væk, og manden opdagede ud af sit vindue, at hun løb af sted sammen med en mand, han ikke kan beskrive yderligere. Kvinden havde stjålet mandens pengeskab, som hun havde viklet ind i et rødt klæde. Pengeskabet indeholdt et stort kontantbeløb.

Kvinden beskrives som:
Kvinde, omkring 40 år, ca. 165-170 cm. høj, almindelig af bygning og iført en sort pelsfrakke.

Politiet efterforsker fortsat de to tricktyverier i Brøndby og politiet mener, at der angiveligt er tale om de samme gerningsmænd. Samtidig opfordrer politiet borgerne til at udvise agtpågivenhed og være påpasselige med, hvem de lukker ind i deres hjem.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelser kan ske døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Politiet efterforsker fortsat de to tricktyverier i Brøndby (se nedenstående), hvor der angiveligt er tale om de samme gerningsmænd. Samtidig opfordrer politiet borgerne til at udvise agtpågivenhed og være påpasselige med, hvem de lukker ind i deres hjem.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelser i dagtimer på hverdage rettes til Lokal Efterforskning Øst på telefon 72 58 79 66, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.