Han blev fundet skudt i et sommerhus – nu er han død
Kort: © OpenStreetMap-bidragsydere
Kort: © OpenStreetMap-bidragsydere

Den 42-årige mand, der søndag over middag blev fundet skudt i et sommerhus på Pilebakken i Veddinge Bakker i Odsherred, er nu afgået ved døden. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiets efterforskning har vist, at den 42-årige muligvis er blevet skudt lørdag aften. Men han blev altså først fundet liggende i sommerhuset søndag over middag.

Ifølge Politiet er drabet er foregået i det kriminelle miljø i Odsherred, men man har fortsat ikke noget motiv til drabet.

Politiet er meget interesserede i at høre fra vidner, der har bemærket biler eller personer i området lørdag sidst på dagen og ud på aftenen, ligesom politiet også meget gerne hører fra vidner, der har set biler i området i løbet af søndagen.

Midt- og Vestsjællands Politi gør opmærksom på, at i en sag af denne alvorlige karakter er ingen henvendelse for lille og man vil meget gerne høre fra alle, der har set et eller andet i området, også noget, som man måske selv mener ikke er noget som helst. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.