28. marts 2024

Københavns Vestegns Politi er blevet kontaktet af en række kvinder efter omtale af seksuelle overgreb i hypnotisørklinikken Hypnotic. Derfor efterlyser politiet nu yderligere kvinder, der kan have været udsat for sådanne overgreb.

Glostrup Ret behandlede onsdag den 7. december 2016 en sag vedrørende en hypnotisørs misbrug af en ung piges behandlingsmæssige afhængighed, idet han, mens hun var lagt i hypnose, udøvede seksuelle overgreb mod hende. Forholdende skete i hypnotisørens nu nedlagte klinik Hypnotic i Rødovre Centrum 281 i Rødovre.

Anklagemyndigheden indbragte sagen som en tilståelsessag, men på grund af den 42-årige hypnotisørs stillingtagen til sigtelsen i retten, blev sagen sluttet foreløbigt, mens Anklagemyndigheden overvejer, hvordan der skal rejses tiltale med hypnotisøren.

Seks kvinder har kontaktet politiet
Sagen blev efterfølgende beskrevet i medierne og den omtale har indtil videre resulteret i, at yderligere seks kvinder har rettet henvendelse om mulige overgreb.

Politiet er nu i gang med at afhøre af kvinderne.

Hvis der i sagen er yderligere kvinder, der ligeledes mener sig udsat for seksuelle overgreb under behandling i Klinik Hynotic, opfordrer politiet dem til at rette henvendelse til Københavns Vestegns Politi på telefon 43861448.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.