26. april 2024

En 46-årig, nu tidligere, præst ved Tømmerup Kirke er sigtet for overgreb mod flere børn. Foto: Hideko Bondesen <a href="http://www.nordenskirker.dk/>Nordenskirker</a><a href="https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.5/deed.en">(CC BY-SA 2.5)</a>

En 46-årig, nu tidligere, præst ved Tømmerup Kirke er sigtet for overgreb mod flere børn. Foto: Hideko Bondesen Nordenskirker(CC BY-SA 2.5)
En 46-årig, nu tidligere, præst ved Tømmerup Kirke er sigtet for overgreb mod flere børn. Foto: Hideko Bondesen (CC BY-SA 2.5)

En tidligere præst ved Tømmerup Kirke, der er sigtet for flere tilfælde af seksuelle overgreb mod børn skal tilbringe jul og nytår bag tremmer.

Præsten skulle have været i retten i dag tirsdag hvor han formentlig ville få forlænget varetægtsfængslingen, men han har fravalgt at møde i retten og er gået med til en frivillig forlængelse af fængslingen til tirsdag den 10. januar 2017.

Den 46-årige præst er indtil nu sigtet for i alt 11 forhold vedr. seksuelle overgreb mod børn. Sigtelserne omfatter forhold med fire drenge og en pige i alderen fra 12 til 17 år. Der er tale om forhold vedr. samleje, forsøg på samleje, andet seksuelt forhold end samleje og blufærdighedskrænkelse. Den fængslede erkender delvist

Sagen efterforskes fortsat og hos Midt- og Vestsjællands Politi vil man ikke udelukke, at der kan komme flere sigtelser mod manden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.