Røveri mod tankstation på Vestmotorvejen
Tirsdag aften klokken 23.36 røvede to mænd en tankfuld brændstof på en tankstation på Vestmotorvejen ved Sorø.

Først havde den ene af mændene bedt om at få frigjort standeren, så han kunne tanke, men ekspedienten forklarede, at det krævede ID.

Manden gik ud af butikken igen, og kort efter kom en kvinde ind, som var blevet overtalt til at efterlade sit ID. Hun blev oplyst om, at hvis der ikke blev betalt for brændstoffet, ville hun hæfte for det. Det var ok. Manden tankede og kom ind i butikken igen og ville nu låne toilettet. Det måtte han gerne – men efter han havde betalt. Ekspedienten og manden gik sammen ud til bilen, hvor den anden mand ventede, men i stedet for at tage penge frem stak manden hånden ned i en taske og sagde: ”Du kan få kniven”. Ekspedienten trak sig tilbage, og de to mænd kørte fra tanken i høj fart.

Manden beskrives således: Dansk af udseende, 25 år, 180-190 centimeter høj, spinkel til almindelig kropsbygning og med brunt, kort, bølget hår. Manden talte dansk og var i sort eller mørk dynejakke, sorte bukser med hængerøv og en armygrøn taske skråhængt over skulderen. Kender du manden, eller ved du noget, der kan hjælpe med at finde frem til den ene eller begge de to mænd, så bedes du venligst kontakte 114.

123456789

Skriv et svar