18. april 2024

Københavns Vestegns Politi opfordrer vidner, der overværede et skyderi i Taastrup søndag aften, til at kontankte politiet.

Klokken 19.56 i går modtog politiet en anmeldelse om skyderi på en vandpibecafé på Dorphs Allé nr 7 i Taastrup. I forbindelse med skyderiet blev der affyret mindst 16 skud og en 30-årig mand blev ramt i knæet. En anden person blev såret af glasskår i hånden i forbindelse med skyderiet. Ingen af personerne var i livsfare.

Siden i går aftes er gerningsstedet blevet undersøgt af politihunde og kriminelteknikere og Københavns Vestegns Politi arbejder nu med de spor, der er fundet efter skyderiet.

Biler kørt fra stedet
I forbindelse med skyderiet er flere mørke biler blevet set køre fra stedet. Det er ikke noget nøjere signalement af bilerne, men politiet hører gerne fra folk der har gjort sig observationer i forbindelse med skyderiet eller i øvrigt kender til sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 43861448.

København Vestegns Politi kan ikke afvise at skyderiet kan være banderelateret, men har ikke yderligere kommentarer til den del.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.