Kvinde befamlet på aftentur
En 23-årig kvidne fra Ringsted blev fredag aften udsat for blufærdighedskrænkelse da hun var ude på aftengåtur.

Episoden fandt sted omkring kl. 23.15 da hun befandt sig ud for kirkegården. Her blev hun kontaktet af en fremmed mand, som greb fat i hendes tøj og sagde, at han gerne ville i kontakt med hende. Han begyndte straks at beføle hende og talte sporadisk om sex. Det lykkedes kvinden at slippe fri og hun ringede til en bekendt, som ville komme til stedet.

Manden forsøgte herefter at trække hende ind i et buskads ved Rønnedevej, men flygtede, da kvindens bekendte dukkede op.

Den fremmede mand blev beskrevet som: mand, mellemøstlig af udseende, 25-35 år, 165-170 cm høj, spinkel af bygning, sort kort hår, iført en for stor, mørk dynejakke, brune army-jeans med mange lommer. Han talte dansk med accent. En politihundepatrulje ledte forgæves manden i området.

Lokalpolitiet i Ringsted vil gerne høre fra personer, der har bemærket hændelsen, eller som har været i området kl. ca. 23.15. Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.