Vold mod tjenestemand under anholdelse
En 43-årig mand med adresse i København, men som lever sit liv på vejene, var natten til lørdag på besøg i Slagelse.

Her havde han fået en ordentlig skramme i hovedet og blødte kraftigt, da han klokken 3.05 kom ind på et spisested på Skovsøgade. Politiet blev kontaktet, og en patrulje kom til stedet og talte med den blødende mand. Han reagerede ved at bede om at blive anholdt, og da patruljen fortalte, at det kunne man ikke bare sådan blive, rev han sin skjorte i stykker, og så besluttede patruljen alligevel at lægge ham i håndjern. Under dette greb manden ud efter benet på en af betjentene, så han faldt, og de begge trimlede rundt på vejen. Herefter fik manden håndjern på og blev kørt til politigården i Slagelse. Han er sigtet for vold mod polititjenestemand.

123456789

Skriv et svar