Bilist knaldet for stribevis af lovovertrædelser
En 51-årig mand fra Faxe forbander nok dagen i går langt væk.

Klokken 22.55 kom den 51-årige kørende i bil ad Præstøvej i Kalvehave. I Krydset ved Kirkevej kørte han over for rødt lige for næsen af en politipatrulje. Den 51-årige blev hurtigt vinket ind til siden, og her foldede der sig en vifte af andre overtrædelser ud: Inden betjentene kom over til den 51-åriges bil, smed han en æske med hash og amfetamin ud af vinduet, men det fandt betjentene hurtigt, og den 51-årige blev sigtet efter lov om euforiserende stoffer. Så kom turen til overtrædelserne af færdselsloven: Den 51-årige havde ingen førerret, der var ingen forsikring på bilen, han var kørt over for rødt lys, bilen var ikke indregistreret og den var forsynet med nummerplader, der tilhørte en anden bil. Alt i alt temmelig mange sigtelser på én gang.

123456789

Skriv et svar