Ældre ægtepar udsat for tricktyveri
Torsdag eftermiddag blev et ældre ægtepar på henholdsvis 86 og 87 år udsat for tricktyveri i deres hjem på Horsedammen i Brøndby.

To mænd bankede på deres dør og spurgte om vej til Hvidovre Hospital. Manden forklarede dem vejen, mens den ene af gerningsmændene sneg sig om bag ham og videre ind i parrets stue, hvorfra han stjal parrets dankort fra deres punge, som lå fremme på bordet.

Gerningsmændene beskrives som:
A: Mand med anden etnisk baggrund end dansk, 50-60 år, 170-180 cm. høj og var iført en mørk, kort frakke.

B: Mand med anden etnisk baggrund end dansk, 40-50 år og var iført en kørt, mørk frakke.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelser kan ske i dagtimer på hverdage til Lokal Efterforskning Øst på telefon 72 58 79 66, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

123456789

Skriv et svar