72-årig var for kvik for tricktyvene
En 72-årig kvinde fra Kirke Eskilstrup var nok lidt kvikkere end tricktyvene havde regnet med. Det skriver Holbaekonline.dk.

Kviden torsdag ved 12.30-tiden i færd med at hæve penge i automaten ved SuperBrugsen i Tølløse på Midtsjælland, da hun blev kontaktet af to fremmede personer, der påstod, at hun havde tabte nogle pengesedler – en 100 krone-seddel og en 50 krone-seddel – på jorden. Kvinden ignorerede de to og koncentrerede sig i stedet om at få afsluttet sin hævning og få pengene fra automaten.

Da hævekortet kom ud af automaten, tog den ene fremmede kortet, men den 72-årige tog hurtigt hævekortet tilbage. Herefter løb først den ene, lidt efter den anden fremmede mand væk fra stedet i retning mod hhv. en tankstationen og Netto i nærheden, uden de to tricktyve havde ikke fået noget udbytte ud af deres anstrengelser.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.