72-årig var for kvik for tricktyvene
En 72-årig kvinde fra Kirke Eskilstrup var nok lidt kvikkere end tricktyvene havde regnet med. Det skriver Holbaekonline.dk.

Kviden torsdag ved 12.30-tiden i færd med at hæve penge i automaten ved SuperBrugsen i Tølløse på Midtsjælland, da hun blev kontaktet af to fremmede personer, der påstod, at hun havde tabte nogle pengesedler – en 100 krone-seddel og en 50 krone-seddel – på jorden. Kvinden ignorerede de to og koncentrerede sig i stedet om at få afsluttet sin hævning og få pengene fra automaten.

Da hævekortet kom ud af automaten, tog den ene fremmede kortet, men den 72-årige tog hurtigt hævekortet tilbage. Herefter løb først den ene, lidt efter den anden fremmede mand væk fra stedet i retning mod hhv. en tankstationen og Netto i nærheden, uden de to tricktyve havde ikke fået noget udbytte ud af deres anstrengelser.

123456789

Skriv et svar