72-årig var for kvik for tricktyvene

En 72-årig kvinde fra Kirke Eskilstrup var nok lidt kvikkere end tricktyvene havde regnet med. Det skriver Holbaekonline.dk.

Kviden torsdag ved 12.30-tiden i færd med at hæve penge i automaten ved SuperBrugsen i Tølløse på Midtsjælland, da hun blev kontaktet af to fremmede personer, der påstod, at hun havde tabte nogle pengesedler – en 100 krone-seddel og en 50 krone-seddel – på jorden. Kvinden ignorerede de to og koncentrerede sig i stedet om at få afsluttet sin hævning og få pengene fra automaten.

Da hævekortet kom ud af automaten, tog den ene fremmede kortet, men den 72-årige tog hurtigt hævekortet tilbage. Herefter løb først den ene, lidt efter den anden fremmede mand væk fra stedet i retning mod hhv. en tankstationen og Netto i nærheden, uden de to tricktyve havde ikke fået noget udbytte ud af deres anstrengelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.