49-årig sigtet for vold mod 72-årig mand

En 49-årig mand er blevet sigtet for vold mod en bekendt efter en episode onsdag eftermiddag i en bolig på Hellig Anders Park i Slagelse.

Ifølge politiet kommer den 49-årige ofte hos en 72-årig mandlig bekendt, og onsdag eftermiddag var ingen undtagelse. Mens de to sad sammen i den 72-årige bolig, blev den 49-årige pludselig aggerssiv og væltede et bord i retning af den 72-årige.

Derefter kastede han en lysestage efter den 72-årige, der dog ikke blev ramt. Bordet havde til gengæld ramt skinnebenet og lavet et sår på benet. Og efterfølgende blev han slået eller sparket i ryggen også.

En patrulje kom til stedet og klokken 18.20 anholdt de den 49-årige mand, som ud over at have blod på hænderne optrådte snøvlende og virkede meget beruset. En test viste da også, at han havde en ganske betragtelig promille. Han bliver nu sigtet for vold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.