Drabssagen fra Elverparken: Nu har politiet undersøgt kloak
I forbindelse med efterforskningen af drabet på den 32-årige Louise Borglit har Københavns Vestegns Politi onsdag formiddag sammen med kloakfolk afsøgt en del af kloaksystemet ved Elverparken i Herlev.

Politiet ledte efter det gerningsvåben, der er blevet brugt ved drabet på den 32-årige kvinde den 4. november. Der blev dog ikke fundet noget med relation til drabssagen i forbindelse med dagens afsøgning.

Andre efterforskningsskridt i gang
Københavns Vestegns Politi oplyser, at man samtidig fortsætter en række efterforskningsskridt i forbindelse med de mange henvendelser og tip politiet har modtaget fra borgerne samt de tekniske spor, der er blevet indsamlet i sagen. Derudover har Københavns Vestegns Politi ikke kommentarer i sagen for nu.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.