Drabssagen fra Elverparken: Politiet efterlyser brandmand – var i parken inden drabet
Københavns Vestegns Politi søger nu en ca. 50-årig tidligere brandmand, som kan være et vigtigt vidne i sagen om 32-årige Louise Borglit, der fredag den 4. november blev myrdet i Elverparken i Herlev.

Manden, der angiveligt bor i nærheden af parken, har fortalt andre vidner, at han var i parken inden gerningstidspunktet. Han har oplyst til andre vidner, at han inden drabet havde set den 32-årige kvinde, mens hun gik i parken og luftede hund. Samtidig oplyste manden, at han var tidligere brandmand og at han boede på Tornerosevej nær ved parken.

Denne tidligere brandmand vil Københavns Vestegns Politi meget gerne tale med, da han kan have gjort sig vigtige observationer og opfordrer ham derfor til at kontakte politiet. Manden kan vise sig at være et centralt viden og er på ingen måde mistænkt, oplyser Københavns Vestegns Politi.

Han beskrives som ca. 50 år og kraftig af bygning.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.