Ekstraordinær politihundesøgning i Elverparken
Mandag morgen satte Københavns Vestegns Politi igen politihunde ind i Elverparken for at søge efter spor i drabssagen fra fredag aften.

Hundene har gennemgået parken på ny for at lede efter gerningsvåbnet og øvrige spor i sagen. Efterforskerne er nu i gang med at analysere, hvad der blev samlet ind i den forbindelse.

– Vi er i gang med den meget brede efterforskning, hvor vi arbejder med en lang række spor og tip. Men vi har brug for yderligere, så vi opfordrer alle borgere, der ved blot det mindste, om at kontakte politiet, siger politikommissær Hans Christian Tonnesen

Politiet opfordrer forsat alle, der var i Elverparken fredag aften den 4. november mellem kl. 18.30 og 19.30, til at melde sig. Politiet kan kontaktes på telefon 43861448 – også til at modtage øvrige informationer til sagen.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.