Dræbt kvinde var gravid
Indgang til Elverparken ved Snehvidevej. Foto: Google Streetview.
Indgang til Elverparken ved Snehvidevej. Foto: Google Streetview.

Den 32-årige kvinde som fredag aften blev fundet dræbt i Elverparken i Herlev var gravid.

Ifølge Københavns Vestegns Politi peger efterforskningen på, at den dræbte kvinde var gået ind i Elverparken ad indgangen ved Snehvidevej for at lufte hund – en gylden golden retriever. Hun var iklædt olivengrønt regntøj og blå gummistøvler.

Politiet søger vidner
Kvinden blev fundet af en tilfældig forbipasserende kort før klokken 19.14 og i forbindelse med efterforskningen har politiet behov for at tale med alle borgere der befandt sig i parken mellem klokken 18.30 og 19.30.

– Vi vil gerne i kontakt med alle der gik igennem parken i det tidsrum i går aftes. Også dem der ikke umiddelbart har set noget mistænkeligt. For vi har brug for deres viden, for at kunne kortlægge nøjagtig hvad der skete i parken op til findetidspunktet, siger politikommissær Hans Christian Tonnesen.

123456789

Skriv et svar