Drabet i Elverparken: Politiet efterlyser mand
Et kvindeligt vidne har fortalt politiet, at hun har set en mand løbe fra Elverparken omkring det tidspunkt, hvor en 32-årig gravid kvinde blev dræbt. Den mand vil politiet meget gerne i kontakt med.

Vidnet var i tiden umiddelbart efter kl. 19 ud at lufte hund på Tornerosevej, der løber langs Elverparken. Ca. 10 meter før hun nåede til Ederlandsvej, hørte hun to skrig og så umiddelbart efter manden løbe ud af parken. Her stoppede han op og løftede armene opgivende. Derpå løb han ind i parken igen.

Manden beskrives som 28-30 år gammel, ca. 180 cm høj og tynd/spinkel af bygning. Han har et markeret og smalt ansigt. Ifølge vidnet var han iført sort jakke med hætte, sorte bukser og mørke sko. Hætten på jakken havde manden slået op og under den bar han en sort kasket.

– Denne mand vil vi meget gerne i kontakt med eller høre fra nogen, der måtte kende til ham. Han kan være et meget centralt vidne eller han kan være gerningsmanden, siger politikommissær Hans Christian Tonnesen.

Københavns Vestegns Politi opfordrer alle, der måtte have informationer i sagen, om at ringe på telefon 43861448.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.