Politiet rykkede ud da teenager skrev “Jeg skyder alle på min skole” på Facebook
Tirsdag aften klokken 20.43 fik politiet en anmeldelse om, at der på en lukket Facebook gruppe var ”I like og jeg skyder alle på min skole”.

Politiet henvendte sig til en 17-årig dreng fra Greve, der blev afhørt i overværelse af sin mor. Begge var meget overraskede over politiets besøg. Det viste sig, at der i samme tråd var skrevet, at det var for sjov, det som han havde skrevet.

Det førte til en snak med politiet om, hvad man skriver og hvad man bestemt ikke skriver på sociale medier. Drengen blev afhørt, men han blev ikke sigtet i sagen.

Sagen er hermed bragt videre med henblik på, at forældre tager en snak med deres store børn om brugen af de sociale medier. det er en rigtig dårlig ide at skrive trusler eller lignende, også selv om de er ment som sjovt. Det kan let opfattes anderledes af andre.

123456789

Skriv et svar