Politiet ophæver visitationszone i Farum
Klokken 19 søndag aften blev politiets visitationszone i Farum ophævet.

Visitationszonen blev oprettet i dele af Farum den 8. oktober af Nordsjællands Politi efter en periode med optrapning af kriminalitetsbilledet og et tilfælde med skyderier i byen. Visitationszonen blev sat til udløb søndag i dag søndag d. 30. oktober klokken 19, og Nordsjællands Politi har efter en rolig tid besluttet ikke at forlænge perioden med visitationszone.

– Siden visitationszonen blev oprettet, har vi oplevet et markant fald i antallet af større sager af politimæssig interesse i Farum, og vi er derfor glade for, at visitationszonen i kombination med vores øvrige arbejde har haft den ønskede effekt, nemlig en neddrosling af konflikter i området, fortæller chefpolitiinspektør i Nordsjællands politi, Magnus Andresen.

Men selvom visitationszonen nu er ophævet, har politiet fortsat fokus på Farum.

– Vi har stadig øjnene skarpt rettet mod både Farum og det kriminelle miljø, og vi vil derfor stadig være til stede i området. Vi er desuden klar til at indføre visitationszoner igen med kort varsel, hvis vi vurderer, at det er nødvendigt. De seneste tre ugers ro i Farum har i hvert fald vist, at visitationszonerne har den ønskede virkning, slutter Magnus Andresen.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.