20. april 2024

Emilie Meng. Foto: Interpol.

Emilie Meng. Foto: Interpol.
Emilie Meng. Foto: Interpol.

Politiet er i gang med at ransage en bolig på Tårnborgvej i Korsør i forbindelse med sagen om den forsvundne Emilie Meng.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har modtaget oplysninger, som de med en ransagning af en bolig på Tårnborgvej skal have endeligt af- eller bekræftet.

-Vi har tidligere været på den samme adresse, men da de nye oplysninger er kommet efter den seneste ransagning, ser vi os nødsaget til at undersøge stedet endnu en gang, siger politiinspektør Kim Kliver.

Politiets undersøgelser i dag vil indbefatte en større mængde udstyr, og politiet vil derfor være synligt til stede i gadebilledet.

-Det skal understreges, at vi ingen sikker formodning har om, at Emilie opholder sig på denne adresse, men vores undersøgelser i dag er et udtryk for, at alle muligheder skal udelukkes, siger Kim Kliver og tilføjer:

– Det skylder vi såvel Emilies pårørende som beboerne på Tårnborgvej.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi forventer, at ransagningen kommer til at vare det meste af dagen. Der vil senere på dagen blive sendt meddelelse ud om resultatet af ransagningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.