23-årig dømt for vold og frihedsberøvelse
En 23-årig mand blev i dag ved Retten i Lyngby dømt og straffet med 1 år og 3 måneders fængsel for grov vold og frihedsberøvelse.

Volden fandt sted den 27. august i år, da den 23-årige så sit offer på en tankstation i Farum. Han løb efter offeret, som han fik fat i og kastede flere gange mod en container og et skur, hvorved offeret fik slået hovedet og kroppen mod containeren og skuret. Offeret mistede bevidstheden som følge af slagene. Mens offeret var bevidstløs, sparkede den 23-årige ham på over- og underkroppen, hvorefter den nu dømte løftede sit offer op og smed ham ind i sin bil og kørte ham fra stedet, mens offeret stadig var bevidstløs.

Offeret brækkede næsen ved episoden, og han oplyste i retten, at han siden episoden den 27. august 2016 havde gennemgået to operationer.

Den 23-årige mand blev varetægtsfængslet den 7. september og har siden siddet varetægtsfængslet. Han har under sagen nægtet sig skyldig.

Alligevel valgte retten altså at dømme den 23-årige for volden og da han på gerningstidspunktet var prøveløsladt og ikke havde afsonet hele straffen fra en tidligere dom, havde han 302 dage i reststraf stående, som blev udløst, hvilket førte til en samlet straf på 1 år og 3 måneder.

– Jeg er tilfreds med, at retten var enig i, at der var tale om grov vold og frihedsberøvelse, ligesom jeg er også tilfreds med, at reststraffen på 302 dage blev udløst, siger anklagerfuldmægtig Anne-Mette Wedell Seerup efter dommen.

Den dømte har efter domsafsigelsen taget betænkningstid med hensyn til at anke.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.