16-årig pige udsat for blufærdighedskrænkelse
En 16-årig pige fra Lille Skensved blev søndag aften udsat for blufærdighedskrænkelse da hun var ude og lufte hund.

Episoden skete omkring kl. 19.10 på Hovedgaden i Lille Skensved, da en man på cykel råbte til den 16-årige, som havde musik i øerne og ikke kunne høre hvad han sagde. Manden kom derfor tæt på og begyndte at stille personlige spørgsmål, ligesom han ytrede sig om hendes udseende. Manden fulgte efter pigen, som forsøgte at gå en omvej for at få manden til at forsvinde. Til sidst ville han sige farvel ved at give hende hånden, hvorefter han holdt hende fast og kyssede hende på hånden, halsen og munden. Pigen rev sig nu løs og løb væk, men så ikke hvor manden forsvandt hen.

Manden beskrives som: mørklødet, 35-40 år, ca. 170 cm høj, spinkel af bygning, overskæg, sort lettere krøllet hår, iført sort skindjakke, cowboybukser, kørende på en sort herrecykel med to pakker dåseøl på bagagebæreren.

Politiet ledte efter manden i området, men fandt ham ikke.

Lokalpolitiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket manden i området, eller som kan give oplysninger om hans identitet. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

123456789

Skriv et svar