Rockergruppen Gremium MC er ikke længere på prøve

Den tyske rockergruppe Gremium MC har siden starten af 2015 haft et såkaldt ‘prospect chapter’ – en slags prøveafdeling i Danmark. Nu er de ikke længere på prøve.

Da afdelingen holdt åbningsfest den 7. februar det år, indførte Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi visitationszone med baggrund i en spændt situation i byen mellem gruppen og Bandidos. Men Bandidos er ikke de eneste, som gruppen har været i konflikt med.

Gruppen har været – eller er fortsat – i konfliktmed gruppen Brothas, der nu er en del af Black Jackets. Og det har ført til skyderier mellem de to grupperinger.

Fuldgyldigt chapter
I september måned i år kunne gruppen udskifte deres prospect rygmærker med teksten “P/G MC” (Prospect Gremium MC -red.) med nye rygmærker som fuldgyldige medlemmer. Dermed står der nu “Gremium MC Denmark” på ryggen af vestene. Chapteres navn er fortsat Copenhagen Central.

Udnævnelsen til ‘full chapter status’ har affødt en række lykønskninger fra andre afdelinger af rockerklubben i gæstebogen på Gremium MCs officielle hjemmeside.

Gremium MC oprindeligt tysk motorcykelklub dannet i Mannheim i 1972.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.