Mand fængslet efter brand i lejlighed – sigtes for at bringe andres liv i fare
En 36-årig mand som torsdag aften blev reddet ud af sin brændende lejlighed i Ladegårdsparken i Holbæk er nu sigtet for at bringe andres liv i fare.

Som vi skrev tidligere i dag, så blev den 36-årige reddet ud gennem et vindue, da han var fanget i sin brændende lejlighed. Vel reddet, blev han bragt til sygehuset og her blev han bevogtet af en politipatrulje.

Fredag blev han fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk, sigtet for at bringe andres liv i fare. Retten valgte at varetægtsfængsle ham i surrogat frem til den 15. november. Samtidig blev der nedlagt navneforbud.

Her reddes mand ud af brændende lejlighed

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.