Københavns Vestegn: 76 sigtet efter stor trafikkontrol

Foto: Rigspolitiet.

Foto: Rigspolitiet.

I går gennemførte politiet ni trafikkontroller på den københavnske vestegn. I alt 76 personer blev sigtet i forbindelse med kontrollen.

Der var fokus på for høje hastigheder i byområder, da Københavns Vestegns Politi onsdag gennemførte en række aktioner. Fra kl. 08.00 til kl. 18.00, blev der udført i alt ni kontroller i Høje-Taastrup, Gladsaxe, Hvidovre, Ishøj og Ballerup Kommuner.

166 køretøjer kontrolleret
Der blev kontrolleret 166 køretøjer og 76 bilister blev sigtet for primært hastighedsoverskridelser og enkelte for ikke at benytte sikkerhedssele. At disse står 16 til et klip i kørekortet.

– Resultatet viser desværre, at mange bilister stadig kører for hurtigt på Vestegnen og dermed bringer trafiksikkerheden i fare. Vi vil derfor fortsætte med at lave målrettede færdselsaktioner med fokus på hastighed, uopmærksomhed og spirituskørsel i forsøget på at få nedbragt antallet af tilskadekomne og dræbte i trafikken, siger vicepolitiinspektør Brian Toftemann fra Københavns Vestegns Politi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.