Billige færgebilletter er en overvældende succes – så nu er det slut
Østre Færge A/S må melde, at der ikke længere gives tilskud til billetten - på grund af stor succes. Foto: Knak - Fotokongen.dk (CC BY 2.5)
Østre Færge A/S må melde, at der ikke længere gives tilskud til billetten – på grund af stor succes. Foto: Knak – Fotokongen.dk (CC BY 2.5)

Et tilskud fra staten skulle gøre færgebilletterne til de danske småøer billigere uden for højsæsonen. Og det har været en så stor succes for Østre Færge, at tilskuddet nu er opbrugt. Det skriver Holbaekonline.dk.

Den 1. september blev billetpriserne til Østre færge, som sejler til Orø fra Hammer Bakke sat markant ned som følge af et tilskud, som regeringen indførte.

I dag kan selskabet bag ruten, Østre Færge A/S, så meddele, at tilskuddet er opbrugt og der derfor ikke længere ydes tilskud til færgebilletten.

– Vi har i desværre med øjeblikkelig virkning måtte stoppe for tilskud til al persontransport, oplyser Peter Alex Jensen fra Østre Færge A/S, der endvidere oplyser, at det er kommet bag på selskabet, at der har været så meget trafik med den gule kabelfærge.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.