En dræbt og tre såret af skud på Østerbro
Fire personer blev sent fredag aften ramt af skud på Østerbro i København. Det ene af ofrene er efterfølgende afgået ved døden. Det skriver bt.dk.

Omkring kl. 22.40 fik politiet anmeldelser om skudepisoden og da politiet kom frem til stedet, fandt de i første omgang to sårede personer på Lyngbyvej. Lidt efter fandt de endnu et skudoffer på Hans Knudsens Plads ikke så langt fra de to første ofre. Senere mødte et fjerde skudoffer selv op på Rigshospitalet i København for at blive behandlet.

Politiet afspærrede hurtigt området.

Formodedet flugtbil sat i brand
I Lyngby, ikke langt fra gerningsstedet, blev en bil af samme type som den bil gerningsmændene benyttede kort efter fundet udbrændt, skriver bt.dk. Politiet formoder, at der er tale om gerningsmændenes bil.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.