I stjålet bil uden kørekort og påvirket af stoffer
Onsdag formiddag blev en politipatrulje opmærksomme på en sort Nissan, der kørte i Dianalund.

Det viste sig, at bilen var efterlyst, efter at den var meldt stjålet fra en adresse i Holbæk natten mellem torsdag og fredag i forrige uge.

Betjentene gjorde tegn til føreren i den sorte bil om at standse. Det gjorde han imidlertid ikke, men efter en kort ”eftersættelse” , som det hedder på politisprog, blev den sorte Nissan standset på Kirkevej i Dianalund.

Føreren var en 52-årig mand fra byen, der ikke havde noget kørekort, og som blev testet positiv for hash og amfetamin. Han blev derfor anholdt og sigtet for tyveri, for overtrædelse af færdselsloven og for at køre i påvirket tilstand.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.