Politiet indfører visitationszone i København nv
Visitationszonen i Københavns nordvestkvarter. (Politiet)
Visitationszonen i Københavns nordvestkvarter. (Politiet)

Fra middagstid i dag er der blevet indført visitationszone i en del af København.

Det er den seneste tids voldelige episoder, konfrontationer og utryghedsskabende adfærd i området, herunder senest et knivstikkeri i går på Frederikssundsvej ud for 128, der har fået Købenahvns politidirektør Thorkild Fogde til at indføre visitationszon, som giver politiet mulighed for i en begrænset periode at foretage stikprøvevis besigtigelse af personers legeme, undersøgelse af tøj og andre genstande samt køretøjer i et nærmere anvist geografisk område.

Visitationszonen gælder frem til onsdag den 12. oktober 2016 kl. 1200.

123456789

One thought on “Politiet indfører visitationszone i København nv

  1. Politiet bør foretage jævnlige “besøg” i det nye P-hus på Bispebjerg Hospital, da de øverste tomme etager bliver brugt til alle mulige former for aktiver af mere eller mindre lyssky art om aftenen/natten.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.