Mand og kvinde sigtet for lidt af hvert

Vidneudsagn og overvågningsvideo ledte politiet på sporet af en mand og en kvinde, som begge blev sigtet for både indbrud, narko og ovetrædelse af våbenloven.

Natten til fredag var der indbrud i en forretning på Mellem Broerne i Ringsted og ved middagstid fredag modtog politiet en anmeldelse fra en borger, der mente at have fundet bilen, som indbrudstyvene flygtede i.

Bilen holdt ganske rigtig på en adresse i Slagelse.

Ud fra overvågningsvideoen og hjælp fra gode vidneudsagn fandt kunne politiet derfor kort efter anholde en 29-årig mand og en 32-årig kvinde, som de sigtede for indbruddet i Ringsted. En nærmere undersøgelse viste, at bilen var stjålet, og at der på adressen var tyvekoster, der kunne stamme fra fire tilfælde af tyverier eller indbrud. Desuden fandt betjentene en peberspray og noget amfetamin. Det blev parret også sigtet for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.