Kvikt vidne hjalp politiet med at finde røver

Lørdag eftermiddag ved 16.30-tiden blev 7-Eleven på stationen i Roskilde udsat for røveri.

En mand havde stillet sig i køen i butikken og da det blev hans tur truede han personalet med en hånd under jakken og sagde, at der var tale om et røveri. Han forlangte at få pengene fra kassen, hvilket personalet udleverede.

Bag ham stod en 22-årig kvinde fra Ringsted som så hele røveriet og da han forsvandt fra butikken, fulgte hun diskret efter ham og slog samtidig alarm til politiet. Mens politiet var på vej, guidede vidnet politiet frem til en af perronerne på stationen, hvor røveren opholdt sig.

Der var tale om en 44-årig mand fra Skælskør. På grund af sygdom blev han indlagt på hospitalet og han blev derfor fremstillet i grundlovsforhør in absentia søndag. Her blev han varetægtsfængslet frem til den 13. oktober. Når han bliver rask nok til at møde frem i retslokalet, skal der afholdes et nyt retsmøde, hvor den 44-årige får lejlighed til at udtale sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.