Knivbevæbnet røver stak af efter et enkelt spørgsmål fra ekspedienten

En yngre mand kom fredag aften omkring kl. 18.20 ind i købmandsforretningen på Hovedgaden i Horslunde.

Her truede han den enlige mandlig ekspedient med en kniv og forlangte, at få udleveret penge. Men den mandlige ekspedient slog hårdt i disken og spurgte røveren, om han virkelig mente sit forehavende. Det fik gerningsmanden til at tage flugten.

Politiet blev tilkaldt, men der var intet spor efter røveren. Han beskrives som i 20’erne, talte dansk med lokal dialekt, ca. 175 cm høj, intet skæg, spinkel, iført sort hættetrøje, sorte handsker og blå cowboybukser.

Politiet hører gerne fra vidner, der kan have oplysninger til sagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.