25. april 2024

Foto: Rigspolitiet

Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet

Kort efter midnat blev der affyret flere skud i området omkring Kildemarksvej i Næstved.

Politiet modtog flere anmeldelser om skyderiet klokken 00.15 og var kort efter fremme på stedet sammen med redningspersonale. Her kunne betjentene konstatere, at to mænd var blevet ramt – begge lettere såret. De blev kørt til sygehuset for behandling.

Politiet: Gerningsmænd skal findes i rocker-/bandemiljøet
Hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er den nuværende vurdering, at nattens skyderi hænger sammen med en skudepisode forleden på Parkvej i Næstved, hvor en 30-årig mand blev ramt. Ofrene ved begge skyderier har relationer til rocker-/bandemiljøet, og der er derfor stærke indikationer på, at gerningsmændene skal findes i disse miljøer.

– Det er naturligvis ikke på nogen måde acceptabelt, at der skydes i det offentlige rum. De seneste to skudepisoder er efter politiets vurdering udslaget af en konflikt i det kriminelle miljø, og handlingerne er derfor ikke rettet mod den almindelige borger, siger politiinspektør Kim Kliver.

Politiet vil gerne i kontakt med vidner, der kan have oplysninger dels fra skudepisoden i nat og dels fra Skelby, hvor en bil er fundet brændende. Den brændende bil kan have relation til nattens skudepisode.

Der er endnu ingen anholdte, og de tekniske undersøgelser af området ved Kildemarksvej fortsætter dagen igennem oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, hvor man nu afhører vidner og foretager generel efterforskning af sagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.