Parkerede stjålet bil på politiets p-plads
Nogle kriminelle beder bare selv om at blive taget af politiet – såden var det også fredag eftermiddag i Køge.

En politipatrulje bemærkede, at en bil holdt parkeret på en særlig afmærket parkeringsplads på Kongsberg Allé, der var forbeholdt biler med personer, der skal til køreprøve.

Ved nærmere kontrol af bilen viste det sig, at bilens nummerplader var meldt stjålne i Køge tidligere. I bilen sad på passagersædet en 24-årig mand fra Lille Skensved, som blev anholdt som mistænkt i forhold til de stjålne nummerplader. Ved nærmere kontrol af bilen viste det sig, at også bilen var meldt stjålet tidligere fra Københavns-området.

Politiet flyttede bilen med henblik på udlevering til rette ejer. Kort efter kom en mand ud fra politistationen og gik hen til bilen. Der var tale om en 24-årig mand fra Guldborg, som også blev anholdt for at have været kørt i den stjålne bil med de påsatte stjålne nummerplader. Den 24-årige havde netop været til afhøring på politistationen og kom nu retur til politistationen, men som anholdt sammen med den anden mand. Begge blev løsladt efter afhøring til sagerne, som de senere vil høre nærmere til, når disse skal afgøres.

123456789

Skriv et svar