Kvik 12-årig dreng opdagede indbrud og ledte politiet til gerningsmændene

En kvik dreng var søndag årsdag til, at politiet kunne fire unge mænd efter et indbrud i en idrætsforenings cafeteria på Farendløsevej i Nordrup ved Ringsted.

Sagen tog sin begyndelse ved 17-tiden da moderen moderen til en opmærksom 12-årig dreng kontaktede politiet og fortalte, at hendes søn havde bemærket et opbrudt vindue til en idrætsforenings cafeteria på Farendløsevej i Nordrup ved Ringsted.

Indenfor gik en mand rundt, men drengen holdt sig på afstand og så herfra, at manden forlod stedet i en rød bil, som tilsyneladende forblev i området ved en skole.

Drengen tog et billede af bilen og senere et foto af det opbrudte vindue ind til cafeteriaet. Han fortalte sin mor om sine observationer, hvorefter moderen slog alarm.

Politiet kørte straks til stedet og kunne med baggrund i drengens foto af den mistænkelig bil straks lokalisere den rigtige røde bil, som befandt sig på en p-plads ved skolen. Den var parkeret op ad noget buskads, hvorfra en 20-årig mand fra Ringsted kom frem.

I bilen var yderligere tre mænd på 19, 20 og 21 år fra Ringsted, og alle fire blev anholdt som mistænkte for indbrud i cafeteriaet.

I buskadset og i bilen fandt politiet diverse drikkevarer, bl.a. sodanvand og kakao, som var stjålet i forbindelse med indbruddet, der var sket ved opbrydning af et vindue ind til idrætsklubbens cafeteria på skolen.

De fire anholdte blev alle sigtet og afhørt til sagen, hvorefter de efter en nærmere juridisk vurdering af sagen blev løsladt. Alle kan dog forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen mod dem skal afgøres.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.