Liberal Alliance i Faxe: Vi går efter to pladser i byrådet
Liberal Alliance i Faxe holder den 3. oktober opstillingsmøde til kommunalvalget næste år og det med en målsætning om at komme i byrådet denne gang.

– Ved kommunalvalget i 2013 var vi kun 15 stemmer fra at få en ægte liberal stemme i kommunens øverste demokratiske ledelse, fortæller lokalformanden for LA, Birger Holm Brøndberg, og fortsætter:

– Vores klare ambition er at sætte gang i væksten her i området. Ikke kun i hovedbyerne men også i landdistrikterne. Faxe Kommune har alt for længe været inde i en negativ spiral så der skal friske kræfter til, siger lokalformanden og oplyser, at partiet har et mål om at opnå to pladser i byrådet.

– Ved folketingsvalget i 2015 var Liberal Alliance det fjerde mest populære parti her i kommunen, og vi oplever stor interesse og opbakning til de politiske arrangementer, vi har afholdt. Så der er meget, der tyder på at borgerne i Faxe Kommune værdsætter LAs mærkesager: Mere frihed, højere vækst, mindre bureaukrati og lavere skat, siger lokalformanden.

Seks vil være byrådskandidater
Indtil videre har seks personer meldt sig til at blive byrådskandidater for Liberal Alliance i Faxe. På opstillingsmødet den 3. oktober skal de præsentere sig og de fremmødte stemme om hvem der skal være partiets spidskandidat ved kommunalvalget.

Der er foreløbigt 6 personer – og heraf flere nye, lokalkendte ansigter – der har meldt sig som byrådskandidater for LA Faxe. De fremmødte på opstillingsmødet stemmer om, hvem der skal være partiets spidskandidat.

123456789

Skriv et svar