Liberal Alliance i Faxe: Vi går efter to pladser i byrådet
Liberal Alliance i Faxe holder den 3. oktober opstillingsmøde til kommunalvalget næste år og det med en målsætning om at komme i byrådet denne gang.

– Ved kommunalvalget i 2013 var vi kun 15 stemmer fra at få en ægte liberal stemme i kommunens øverste demokratiske ledelse, fortæller lokalformanden for LA, Birger Holm Brøndberg, og fortsætter:

– Vores klare ambition er at sætte gang i væksten her i området. Ikke kun i hovedbyerne men også i landdistrikterne. Faxe Kommune har alt for længe været inde i en negativ spiral så der skal friske kræfter til, siger lokalformanden og oplyser, at partiet har et mål om at opnå to pladser i byrådet.

– Ved folketingsvalget i 2015 var Liberal Alliance det fjerde mest populære parti her i kommunen, og vi oplever stor interesse og opbakning til de politiske arrangementer, vi har afholdt. Så der er meget, der tyder på at borgerne i Faxe Kommune værdsætter LAs mærkesager: Mere frihed, højere vækst, mindre bureaukrati og lavere skat, siger lokalformanden.

Seks vil være byrådskandidater
Indtil videre har seks personer meldt sig til at blive byrådskandidater for Liberal Alliance i Faxe. På opstillingsmødet den 3. oktober skal de præsentere sig og de fremmødte stemme om hvem der skal være partiets spidskandidat ved kommunalvalget.

Der er foreløbigt 6 personer – og heraf flere nye, lokalkendte ansigter – der har meldt sig som byrådskandidater for LA Faxe. De fremmødte på opstillingsmødet stemmer om, hvem der skal være partiets spidskandidat.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.