Politiet har sigtet tre unge for røveri mod Let Køb i Hvidovre
To 16-årige drenge blev i går anholdt og varetægtsfængslet, mistænkt for røveri mod kiosken Let Køb i Hvidovre.

Røveriet fandt sted onsdag den 31. august klokken 18.40 da tre gerningsmænd kom ind i butikken hvor de ved at true med en pistol kommanderede en ansat til at ligge/knæle. I mens den ene af gerningsmændene tog penge og skrabelodder, tilegnede de to andre sig en større mængde cigaretter. De tre røvere forlod stedet til fods frem til to knallerter, som de flygtede på mod nord ad Hvidovrevej og derfra mod Vigerslevparken.

Udover de to 16-årige, som blev anholdt i går, så er yderligere en tredje ung gerningsmand på 17-årig sigtet som den tredje gerningsmand i røveriet. Københavns Vestegns Politi oplyser, at den 17-årige i øjeblikket sidder varetægtsfængslet i en anden sag.

Selvom politiet har fat i de formodede gerningsmænd, vil man fortsat gerne høre fra vidner til røveriet. Københavns Vestegns Politi kan kontaktes på telefon 43861448,

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.