Lottomillioner til Skovlunde og Brøndby Strand
Weekenden bød på tre nye millionærer hos Danske Spil – to af dem er her fra Sjælland.

Den ene spiller har vundet 1.622.792 kroner på et spil købt hos SuperBrugsen, Bybjergvej 2, 2740 Skovlunde og den anden har vundet 1.622.858 kroner på et spil købt hos Frugtboden Marked, Ulsøparken 4 A, 2660 Brøndby Strand.

I begge tilfælde er der tale om, at de har vundet 3. præmien i Eurojackpot.

Danske Spil oplyser, at de som alle andre spillere, der vinder mere end 1,5 millioner kroner, vil få tilbudt økonomisk rådgivning.

Udover de to heldige sjællændere har en århusianer været så heldig at gevinsten på 39 kroner pludselig ble en million kroner mere værd. Det skete, da der blev trukket lod om 1 million kroner blandt alle præmiegivende rækker i lørdagens Lotto-spil. Det lykkebringende spil er købt hos Kvickly, Ringvej Syd 100, 8260 Viby J.

Ingen havde til gengæld heldet med sig i 1. præmiepuljerne fredag og lørdag. Nu byder Eurojackpot på 335 millioner kroner i 1. præmiepuljen og 6 millioner kroner i 2. præmiepuljen på fredag. Lørdag er Lotto klar med en Jackpot på 11 millioner kroner i 1. præmiepuljen og lodtrækning om 1 million kroner.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.