Medie: To Satudarah-rockere kidnappet
Den politiaktion, som Københavns Vestegns Politi mandag gennemførte i Ballerup og Bagsværd, hænger sammen med kidnapningen af to Satudarah-rockere. Det skriver Ekstrabladet.dk.

Ifølge mediet blev en 33-årig og en 25-årig mand holdt indespærret og blev udsat for vold og mishandling i en uge i en lejlighed i Hedeparken i Ballerup. Den 25-årig blev frigivet og opsøgte selv skadestuen. Den 33-åriges skæbne kendes ikke, skriver Ekstrabladet.dk.

Københavns Vestegns Politi er meget tilbageholdende med oplysninger i sagen, men udsendte i går en kortfattet pressemeddelelse hvori det hedder: “Københavns Vestegns Politi gennemførte i dag en større politiaktion i Ballerup i forbindelse med en sag om mulig frihedsberøvelse og mishandling af en yngre mand fra det kriminelle miljø på Vestegnen”.

Ifølge Ekstrabladet.dk har politiet hverken be- eller afkræftet mediets oplysninger.

Læs også: