28. marts 2024

En islam- og indvandrerkritisk demonstation under titlen “For Frihed” demonstrerede lørdag eftermiddag i Nyhavn i København.

På deres facebook-side skriver arrangørerne bl.a.:

“Så er sommerpausen overstået, men sommeren er heldigvis over os endnu. Vi har derfor med al sandsynlighed vejret med os, når vi igen går på gaden for at hævde vores grundlovssikrede ytringsfrihed, og samtidigt gør det helt klart for alle, at den stigende islamisering af vores samfund må stoppe, og at de herboende muslimer må acceptere den danske levevis og det danske demokrati, eller finde sig til rette i de lande hvor deres værdisæt er normen”.

Demonstrationen startede ved Mindeankeret i Nyhgavn.

Politiet var mødt talstærkt op – det samme var en moddemonstration med parolen “Hele Universet Hader Pegida!” hvor flere demonstranter var maskeret med alien-masker.

“Vi demonstrerer imod fremmedhad, og imod ekskludering af befolkningsgrupper grundet hudfarve, religion eller seksualitet. Vi demonstrerer for et åbent og frit samfund, hvor der er plads til alle, der giver plads til alle.” – skriver arrangørerne af modemonstrationen på deres facebook-side.

Moddemonstrationen benyttede sig bl.a. af røgbomber i forsøget på at genere den islamkritiske demonstration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.