Politiet færdige med eftersøgning – ingen nye spor af Emelie
I går og i dag har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi gennemsøgt fire haveforeninger i nærheded Korsør Station. Det skete som led i efterforskningen i sagen om den forsvundne 18-årige Emilie Meng, der forsvandt lidt efter fire om morgenen den 10. juli i år.

I løbet af onsdagen var der flere steder som politiets hunde viste interesse for. Men der blev ikke fundet genstande, der kunne relateres til Emilie Meng. Heller ikke i dag er der fundet genstande, der kan bringe efterforskningen videre, og der er altså indtil videre ingen nye afgørende spor i sagen.

– Vi havde håbet, at finkæmningen af dette område, som er tæt på det sted Emilie Meng sidst er set, ville bringe os et skridt videre i efterforskningen. Men arbejdet i dag og i går har altså ikke givet os nye spor. Omvendt er vi nu sikre på, at der ikke er blevet overset vigtige spor i det pågældende område. Efterforskningen fortsætter nu i andre retninger, og vi har stadig en palet af efterforskningsmæssige tiltag, vi kan benytte. Vi hører selvfølgelig stadig meget gerne fra folk, der kan have oplysninger om Emilie Mengs forsvinden, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen.

Politiet er i gang med at forlade området i Korsør. Afspærringerne er blevet fjernet, og man kan frit færdes i haveforeningerne igen, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

123456789

Skriv et svar