Heldig Lotto-spiller i Albertslund vandt 3 mio. kroner
En spiller i Albertslund er i weekenden blevet trippel-millionær.

Spilleren var en af tre danskere, som blev Lotto-millionærer i den forgangne weekend. Sammen med en anden spiller ramte Albertslund-spilleren de syv rigtige vindertal på en kupon købt i Føtex på Nordmarks Allé 10 i Albertslund.

Den anden vinderkupon var købt i SuperBrugsen på Hærvejen 18 i Rødekro.

Den tredje millionær havde blot vundet 36 kroner – men da Danske Spil hver lørdag trækker lod om en million kroner blandt alle præmiegivende Lotto-rækker, var spilleren fra Silkeborg så heldig at få sin præmie forøget med én million kroner.

De nybagte millionærer vil få tilbudt økonomisk rådgivning af Danske Spil, som alle andre spillere, der vinder mere end 1,5 millioner kroner.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.