31-årig spillede alt for højt – så tog politiet højtalerne
Det er ikke alle der har lyst til at høre høj musik – det måtte en 31-årig mand fra Slagelse sande mandag aften.

Politiet fik nemlig flere anmeldelser om, at der blev spillet høj musik fra åbne vinduer fra en lejlighed på Ndr. Stationsvej i Slagelse.

To betjente henvendte sig på stedet og bad beboeren – en 31-årig mand – om at skrue ned for festen, og det lykkedes da også et kort øjeblik. For da betjentene var på vej ned ad trappen, skruede den 31-årige op igen.

Det resulterede i, at den 31-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og for at sikre roen på stedet, blev den 31-åriges højttalere beslaglagt og taget med til politistationen i Slagelse. Hvis den 31-årig vil høre musik igen, må han hente højtalerne hos politiet.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.