Desperat hjemløs ville væk fra gaden – røvede supermarked med stor kniv
Foto: Rigspolitiet.
Foto: Rigspolitiet.

Det var tilsyneladende i ren desperation over at sove på gaden, at en 56-årig hjemløs mand onsdag klokken eftermiddag ved 13-tiden forsøgte at begå røveri mod et mindre supermarked på Tårnborgvej i Korsør.

– Jeg gider ikke gå på gaden mere, og – det er synd, det skal gå ud over dig, sagde manden til kasseassistenten, da han med en 20 centimeter lang køkkenkniv forsøgte at true sig til penge. Den hjemløse mand fik dog ingen penge og forlod butikken.

Kort efter ankom en patrulje, og mens den ene betjent talte med butikspersonalet og fik et signalement af manden, gik røveren rundt på parkeringspladsen foran butikken og blev stoppet af den anden betjent. Den 56-årige tilstod straks røveriforsøget og forklarede, at han håbede at blive anholdt, så han kunne overnatte i fængsel.

Politiet sigtede den hjemløse mand for forsøg på røveri mod forretning.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.