Kørte rundt med både økse og knive i stjålet bil
Arkivfoto: Rolf Larsen
Arkivfoto: Rolf Larsen

Fredag aften klokken 20.18 mødte en patrulje en stjålet bil i Skælskør og forsøgte at standse den.

Først forsøgte de to unge mænd i bilen at køre fra patruljen, men efter knap 10 minutters kørsel ramte bilen et autoværn ved Norvejen og Skovvejen i Skælskør. En 17-årig lokal mand i bilen blev anholdt på stedet, mens føreren – en 19-årig mand fra Næstved – forsøgte at flygte til fods, men han blev indhentet af betjente og opgav sin flugt kort efter.

I bilen blev der blandt andet fundet to knive, en hardball-pistol og en økse.

De to mænd bliver nu sigtet for brugstyveri, mens den 19-årige fører af bilen også bliver sigtet for besiddelse af våben, for ikke at standse bilen, da han blev anmodet om det og for at have tanket benzin i Sorø uden at betale. Han bliver også sigtet for at have forsøgt at flygte til fods, da køretøjet var standset.

Bilen var stjålet i Hundested i starten af måneden og tilhører en 61-årig kvinde fra København.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.