Butikstyv var eftersøgt for flere benzintyverier
Fredag eftermiddag tilbageholdt personalet i SuperBrugsen i Højby Sj. i Odsherred en kvinde i forbindelse med et butikstyveri.

Politiet kørte til stedet og det viste sig, at den tilbageholdte var en 41-årig kvinde fra Eskebjerg, som i forevejen var efterlyst af politiet i forbindelse med syv sager om tyveri af benzin fra tankstationer i det nordvestsjællandske område, hvor hun havde tanket benzin på sin bil og undskyldt sig med, at hun havde glemt sin pung. De skyldige beløb var dog ikke blevet afregnet, hvorfor de forskellige tankstationer havde anmeldt sagerne til politiet som tyveri.

Den 41-årige blev anholdt, sigtet i de verserende sager og løsladt efter afsluttet sagsbehandling. Hun kan nu forvente at blive indkaldt til retten, når sagerne mod hende skal afsluttes.

123456789

Skriv et svar