9-årig pige krænket på cykelsti
En 9-årig pige blev søndag eftermiddag udsat for blufærdighedskrænkelse. Det skriver Holbaekonline.dk.

Episoden fandt sted klokken 17.30 da pigen kom løbende på løbehjul ved en cykelsti ved Jernløsehallen i Nr. Jernløse ved Holbæk og blev kontaktet af en ca. 14-årig dreng, der kyssede hende og befølte hende. Pigen vristede sig løs og skyndte sig væk fra stedet. Drengen kørte i den modsatte retning.

Drengen beskrives som: Dreng, dansk af udseende, 12-14 år, ca. 160 cm høj, spinkel af bygning, brunligt mellemlangt hår. Mange bumser og fregner. Kørte på tofarvet cykel, hvor den ene farve var blå. Cyklen havde brede dæk og drengen havde en cykelhjelm på, der matchede cyklens farvet og havde en trekant formet i nakken.

Politiet hører meget gerne fra vidner eller andre, der ud fra signalementet kan oplyse, hvem drengen er. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.