I nat: Flere biler sat i brand i København
I nat blev der sat ild til flere end ti biler i København – primært i området omkring Amager/Christianshavn ind mod byen. Det oplyser Københavns Politi, der har været aktive i området natten igennem.

Der er ikke anholdt gerningsmænd, men der er indsamlet spor. De spor vil i løbet af søndagen indgå i en fokuseret efterforskning. Der vil også blive taget passende forholdsregler for at sikre, at der ikke vil blive afbrændt flere biler i de kommende nætter.

-Det er helt åbenlyst, at dette skal bremses i opløbet. Det er endnu for tidligt at sige noget om, hvorvidt det kan have en sammenhæng med de afbrændinger der er set i Sverige. Men det er i og for sig også ligegyldigt. Vi vil ikke tolerere systematiske afbrændinger af biler på gaden i København. Derfor har vi her til formiddag sat os ned og lavet en afpasset og håndfast plan for at komme det til livs. Hvad planen mere præcist består i, vil vi gerne holde for os selv. Men vi vil meget gerne have hjælp fra offentligheden. Så hvis nogle ser noget mistænkeligt i gadebilledet, så skal man ringe på 1-1-4, siger vicepolitiinspektør Rasmus Bernt Skovsgaard.

123456789

Skriv et svar