Norsk teenage-fænomen giver koncert i Tivoli
De norske pop-tvillinger Marcus & Martinus indtager torsdag aften Plænen i Tivoli. PRfoto.
De norske pop-tvillinger Marcus & Martinus indtager torsdag aften Plænen i Tivoli. PRfoto.

De norske tvillinger Marcus og Martinus giver koncert i Tivoli torsdag den 18. august.

De to 14-årige drenge er så populære, at forlystelsesparkerne Liseberg og Gröna Lund i Sverige i juli måtte lukke dørene på grund af enorme publikumstilstrømninger til duoens koncerter.

Torsdag spiller de for første gang i Danmark og Tivoli har valgt at flytte koncerten fra Pavillonen til Plænen for at give plads og bedre oplevelse til de mange fans.

– Allerede da vi bookede Marcus & Martinus sidste år havde vi på fornemmelsen, at de ville tiltrække en masse gæster, men at de er blevet så populære, at de lukker forlystelsesparker i Sverige, havde vi ikke set komme. Vi har mærket en stor forhåndsinteresse for koncerten og har derfor valgt at flytte den fra Pavillonen til Plænen af hensyn til vores gæster. Det er vigtigt for os, at de fremmødte får en god oplevelse. Især fordi vi forventer meget unge koncertgæster – de og deres forældre skal føle sig trygge og kunne slappe af og nyde showet, som uden tvivl bliver en fest.

Der er tale om en såkaldt “showcase”, som varer ca. 30 minutter. Koncerten begynder klokken 18.00 (bemærk tidspunktet er rykket i forhold til de almindelige PopUp-Torsdag koncerter, som er kl. 19).

Det var en uventet MGP-sejr i 2012, der forvandlede de dengang 10-årige norske tvillinger Marcus og Martinus fra almindelige skoledrenge til popstjerner. I dag er de 14 år, og et af de største teenagefænomener Norge har fostret. De har turneret Norge rundt adskillige gange, indgået en stor pladekontrakt, udgivet deres første album og har flere gange været placeret højt på hitlisterne. Hertil kommer, at de er de yngste norske artister, der har opnået så mange streaminger, at de har fået Platin. Deres popularitet har for længst overskredet den norske grænse. Både i Sverige og Danmark har duoen opnået stjernestatus. På de sociale medie Instagram har de mere end 400.000 følgere.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.